fbpx

OM OS

Radio ABC har lavet et helt nyt fordelskoncept, som vi kalder for Sconti. Konceptet er lavet med baggrund i koncernens mission, som er “Vi er et hus der skaber lokal glæde og vækst”.

Nøgleordene ‘glæde og vækst’ er hvad Sconti handler om. Glæde for dig som medlem af Sconti, og vækst til de lokale virksomheder, forretninger, caféer og restauranter. 

Jeg hedder Henrik Henneberg, og er ansat som eventmanager og ansvarlig for Sconti. Vi startede Sconti den 15/2 under lockdown af Danmark. Det gjorde vi på baggrund af, at få de lokale virksomheder, restauranter, caféer og butikker i Randers i gang  igen efter denne lockdown. Igennem mere end 30 år har vi igennem vores medier hjulpet masser af lokale virksomheder i Randers med at vækste deres virksomheder. Sconti er vores helt nye tiltag. 

Som Sconti-medlem kan du hver måned handle hos nogle lokale virksomheder i Randers med rabatter.  Der er absolut ingen binding for dig som medlem. Du kan til enhver tid melde dig ud af Sconti, for vi har nemlig tilpasset Sconti til dit behov, som kan være med til at gøre din hverdag federe og nemmere. Vi har tre medlemskaber, som vi kalder for Sconti-Zero, Sconti og Sconti 89. 

I de 2 betalende medlemskaber – får du udover masser af rabatter også gratis gaver hver eneste måned i dit medlemskab. Eksempelvis kan du for 35 kr. hver måned hente 4 gaver fra vores samarbejdspartnere. Det kunne fx. være gratis rundstykker, en cola, en pose chokolade og en lille salat. 

Løbende bliver du også inviteret med til eksklusive events og kan deltage i konkurrencer om fede gevinster.

Én til to gange hver måned får du en SMS med et link ind til dine gaver/fordele i denne måned.

Læs artiklen fra Din Avis om Sconti her: 

Mangler du bestemte butikker, restauranter, caféer eller andet, så vil jeg meget gerne høre fra dig. 

Jeg håber du bliver super glad for dit medlemskab af Sconti. 

       

Sconti-manager

Mobil: +45 42 14 08 27

Mail: henrik@sconti.dk

FAQ

Hver måned modtager du en SMS med et link til dine rabatter og værdigaver. Du har også altid mulighed for, at finde dine rabatter og værdigaver ved at logge ind, her på siden.

Der er ingen binding på medlemskabet. Du kan til enhver tid, afmelde dit medlemskab under indstillinger når du logger ind.

I Sconti finder du de forskellige rabatmapper og gavemapper. Klik dig ind i mappen og se dine fordele og gaver. Når du skal indløse dine fordele, viser du blot din telefon til ekspedienten, trykker indløs og bekræfter, herefter er din Sconti-deal brugt. Medmindre det er en af dem, der kan bruges flere gange – så kan du fortsat bruge løs. Alt dette står under hver enkelte Sconti-deal. 

Du kan få Sconti på 3 forskellige måder. Sconti-Zero er gratis og låser op for unikke rabatter. Sconti koster 35 kr./mdr. Udover unikke rabatter får du også adgang til 4 værdigaver til en værdi á 140 kr. Sconti-89 koster 89 kr./mdr. og giver dig, foruden unikke rabatter, værdigaver for 220 kr.

Du har altid mulighed for, at ændre dit medlemskab. Under indstillinger kan du til enhver tid ændre medlemskabet som du har lyst.

Ja, den er svær, det har vi tænkt meget over. Vi er kommet frem til, at du skal betale forholdsmæssigt for måneden, da du ikke har så lang tid til at udnytte alle vores fordele. Det synes vi er mest fair. Men du er velkommen til at forsøge at udnytte alle rabatter og fordele, hvis du kan nå det 🙂

Sconti A/S

Brotoften 10

8940 Randers SV

Email: sconti@sconti.dk

CVR: 41990767

Her er nogle af vores samarbejdspartnere: