fbpx

OM OS

Radiostationerne i Randers (Radio ABC, Radio Alfa & Radio Solo) har lavet en rabatklub, som vi kalder for Sconti. Konceptet er lavet med baggrund i koncernens mission, som er “Vi er et hus der skaber lokal glæde og vækst”.

Nøgleordene ‘glæde og vækst’ er hvad Sconti handler om. Glæde for dig som medlem af Sconti, og vækst til de lokale virksomheder, forretninger, caféer og restauranter. 

Jeg hedder Henrik Henneberg, og er ansat som ansvarlig for Sconti. Vi startede Sconti den 15/2 under lockdown af Danmark. Det gjorde vi på baggrund af, at få de lokale virksomheder, restauranter, caféer og butikker i Randers i gang  igen efter denne lockdown. Igennem mere end 30 år har vi igennem vores medier hjulpet masser af lokale virksomheder i Randers med at vækste deres virksomheder. Sconti er vores helt nye tiltag. 

Som Sconti-medlem kan du hver måned handle hos nogle lokale virksomheder i Randers med rabatter. Der er absolut ingen binding for dig som medlem. Du kan til enhver tid melde dig ud af Sconti. 

Som en ekstra bonus kan du også hente op til 4 gaver hver måned fx. 6 rundstykker i et af Randers’ bagerier.

Læs artiklen fra Din Avis om Sconti her: 

Mangler du bestemte butikker, restauranter, caféer eller andet, så vil jeg meget gerne høre fra dig. 

Jeg håber du bliver super glad for dit medlemskab af Sconti. 

       

Sconti-manager

Mobil: +45 42 14 08 27

Mail: henrik@sconti.dk

FAQ

Hver måned modtager du en SMS med et link til dine rabatter og værdigaver. Du har også altid mulighed for, at finde dine rabatter og værdigaver ved at logge ind, her på siden.

Der er ingen binding på medlemskabet. Du kan til enhver tid, afmelde dit medlemskab under indstillinger når du logger ind.

I Sconti finder du de forskellige rabatmapper og gavemapper. Klik dig ind i mappen og se dine fordele og gaver. Når du skal indløse dine fordele, viser du blot din telefon til ekspedienten, trykker indløs og bekræfter, herefter er din Sconti-deal brugt. Medmindre det er en af dem, der kan bruges flere gange – så kan du fortsat bruge løs. Alt dette står under hver enkelte Sconti-deal. 

Det koster 35 kroner om måneden. For det får du adgang til rabatter i byens butikker, restauranter, caféer og oplevelser. Derudover så kan du hente 4 gaver hos vores samarbejdspartnere hver eneste måned.

Du har altid mulighed for, at ændre eller opsige dit medlemskab. Under indstillinger kan du til enhver tid ændre medlemskabet som du har lyst.

Den første måned betaler du kun 1 krone, og efterfølgende måneder 35 kroner. 

Sconti A/S

Jernbanegade 29

8900 Randers C

Email: sconti@sconti.dk

CVR: 41990767

Her er nogle af vores samarbejdspartnere: