fbpx

KONTAKT OS

Kundeservice:

Har du brug for hjælp eller er i tvivl om dit medlemskab, kan Sconti’s kundeservice kontaktes på alle hverdage kl. 10.00 – 14.00 på 40 70 51 12 

Du er også velkommen til at sende os en mail på sconti@sconti.dk. Vi bestræber os på at besvare din mail indenfor 2-3 hverdage.

Find svaret selv:  

Herunder finder du måske selv svaret på dit spørgsmål. 

FAQ

Hver måned modtager du en SMS med et link til dine rabatter og værdigaver. Du har også altid mulighed for, at finde dine rabatter og værdigaver ved at logge ind, her på siden.

Der er ingen binding på medlemskabet. Du kan til enhver tid, afmelde dit medlemskab under indstillinger når du logger ind.

I Sconti finder du de forskellige rabatmapper og gavemapper. Klik dig ind i mappen og se dine fordele og gaver. Når du skal indløse dine fordele, viser du blot din telefon til ekspedienten, trykker indløs og bekræfter, herefter er din Sconti-deal brugt. Medmindre det er en af dem, der kan bruges flere gange – så kan du fortsat bruge løs. Alt dette står under hver enkelte Sconti-deal. 

Du kan få Sconti på 3 forskellige måder. Sconti-Zero er gratis og låser op for unikke rabatter. Sconti koster 35 kr./mdr. Udover unikke rabatter får du også adgang til 4 værdigaver til en værdi á 140 kr. Sconti-89 koster 89 kr./mdr. og giver dig, foruden unikke rabatter, værdigaver for 220 kr.

Du har altid mulighed for, at ændre dit medlemskab. Under indstillinger kan du til enhver tid ændre medlemskabet som du har lyst.

Ja, den er svær, det har vi tænkt meget over. Vi er kommet frem til, at du skal betale forholdsmæssigt for måneden, da du ikke har så lang tid til at udnytte alle vores fordele. Det synes vi er mest fair. Men du er velkommen til at forsøge at udnytte alle rabatter og fordele, hvis du kan nå det 🙂

Sconti A/S

Brotoften 10

8940 Randers SV

Email: sconti@sconti.dk

CVR: 41990767