fbpx

MED SCONTI FÅR DU NEMMERE KUNDERNES OPMÆRKSOMHED

Vi lever i en opmærksomhedsøkonomi, hvor kampen om kunderne bliver større og større dag for dag. Derfor bliver der brugt stadig flere penge og stadig mere energi på at fange deres opmærksomhed og påvirke dem til køb.

Men problemet er; at når alle ’råber højt’, er der ingen, der kan forstå, hvad der bliver råbt. Som en helt naturlig respons til det mister kunderne fokus, interesse og evnen til at være loyale. Dette sker i stor udstrækning i dag … og kunderne er rigtig trætte af larmen. Det vil vi gerne gøre noget ved.

Vi har længe overvejret hvad der skal til for at lave et B2C-koncept, for dig og dine detailkunder, som bygger på gensidig loyalitet og samhørighed, uden for mange dikkedarer. Og nu har vi endelig teknologien til det.

Vi har lavet et koncept, hvor du kan få gode, potientielle kunder i butikken, uden at du skal bruge mange penge og meget energi på det.

Vi kalder det Sconti … og det vil vi gerne dele med dig.

SKAL DIN VIRKSOMHED OGSÅ VÆRE EN DEL AF SCONTI?

I Sconti-teamet er vi klar til, sammen med dig, at give dine kunder en masse Sconti og give dig muligheden for at få flere kunder i butikken. Skal vi komme i gang?

Din Sconti-kontakt:

Henrik Henneberg

42 14 08 27

henrik@sconti.dk